lunes, 2 de agosto de 2010

Ecos de la Trobada de la Coral

La web de la Mancomunidad de la Vall d'Albaida publica la siguiente noticia:
Prop de 250 veus participen en la 18a Trobada de corals de la Vall d’Albaida
13-07-2010
L’Auditori “Luís Peiró” de Montaverner acull la cita ple de gom a gom
Prop de 250 veus arribades des de diferents punts de la comarca van protagonitzar la 18a Trobada de corals de la Vall d’Albaida celebrada el passat dissabte, 10 de juliol, a l’Auditori “Luís Peiró” de Montaverner. L’agrupació amfitriona va ser l’encarregada de tancar el programa que es va completar amb les formacions de Castelló de Rugat, Bocairent, Albaida, Ontinyent, Aielo de Malferit, l’Olleria i Benigànim amb un ampli i variat repertori. A més, cada actuació anava precedida de la projecció d’un audiovisual que oferia la visió dels xiquets de Montaverner sobre cada població participant.

El nombrós públic present, que omplia de gom a gom el pati de butaques, va poder disfrutar d’un gran espectacle gràcies a l’augment del nivell dels grups, tal i com va destacar el president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, Filiberto Tortosa, qui va agrair a tots els coralistes la seua voluntat per mostrar-nos cada any els seua avanços. Tortosa també va manifestar la seua satisfacció per la bona organització a l’Ajuntament de Montaverner i l’agrupació “Clarialba”; així com el paper fonamental d’estes cites en la vertebració de la comarca.

La trobada va comptar amb l’assistència de diverses autoritats municipals, a més del conseller de Cultura de l’entitat comarcal, Juan Puchades. Per la seua banda, l’alcaldessa de Montaverner, Belén Esteve, va mostrar la seua alegria per acollir per segona vegada esta celebració i la seua gratitud tant a la coral com a la resta de veïns de la població per la feina realitzada.

Una vegada finalitzat l’acte central, tots els assistents pogueren disfrutar d’un sopar de germanor que es va allargar fins la matinada gràcies a la festa preparada. I a partir d’ací, els coralistes ja van començar a pensar en la pròxima edició que, tot i que encara no està del tot decidit, podria ser l’encarregada d’inaugurar el nou Auditori municipal de Benigànim.
http://www.mancovall.com/mostra_noticies.php?id_noticia=52

No hay comentarios: