domingo, 23 de marzo de 2008

L'angelet de la Corda

Y a las nueve, por primera vez, ante la presencia de un sucesor de los apóstoles, un obispo, D. Enrique Benavent Vidal, obispo auxiliar de Valencia, ha tenido lugar el acto más emblemático y emotivo de Alfarrasí.
Con un radiante sol la niña, Silvia Sanz Martí ha emprendido el vuelo. Pero mejor verlo en el vídeo. Y después la misa, presidida por el pastor.

1 comentario:

sofia dijo...

Hola. Soc una de les cosines de l'angelet d'aquest any 2008 SILVIA SANZ MARTI. Aquest any es el primer que he vist aquest acte realitzat en Alfarrasi i he de reconeixer que m'ha emocionat molt veure com una xiqueta de tan sols 3 anyets es capac de aconseguir emocionar a tota una placa repleta de gent. M'ha sorpres realment veure com la meua cosina Silvia feia d'angelet aconseguint emocionar-nos a tots especialment a la familia ja que les iaies de la xiqueta van necesitar mes d'un mocadoret. Sols em queden unes parauletes per a la meua cosineta "Silvia, tu ets una angelet per a mi fins i tot abans de veure't tan bonica com anaves el diumenge ets el joguetet de la casa d'aixo no hi ha cap dubte et vull moltissim"